Džiovintos uogos, tai natūralus vitaminų ir skaidulinių medžiagų šaltinis. Taip pat, jose gausu geležies, bei mineralų, padedančių stiprinti žmogaus imunitetą. Dėl šių ypatumų, džiovintos uogos veikia kaip puikus ir gardus maisto papildas.
Migdoluose gausu baltymų, vitaminų, bei skaidulų. Šie riešutai naudingi sergantiesiems plaučių ligomis, vidurių užkietėjimu, reguliuoja cholesterolio kiekį kraujyje, be to, stiprina kaulis ir nagus, padeda stabdyti plaukų silpnėjimą ir slinkimą. Migdolai neretai vadinami moterų riešutais, nes jie labai naudingi būsimoms ir maitinančioms mamoms, jų odai.
Sudėtis: džiovintos šilkmedžio uogos (Turkija), spanguolės (cukrus, aliejus (Kanada)), dumplainio uogos (Kolumbija), goji uogos (Kinija), migdolų riešutai (JAV).
100 g produkto energinė vertė: 359 kcal / 1502 kJ.
Riebalų –8,42 g.
-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 0,6 g
Angliavandenių – 58,12 g.
-iš kurių cukrų – 41 g
Baltymų – 7,69 g.
Druska – 0,02 g