DIDMENINĖ PREKYBA

riešutais, džiovintais vaisiais ir sėklomis

Džiovintos spanguolės šokolade

5,4 EUR/vnt

Džiovintos spanguolės šokolade

Grynasis kiekis: 220 g

DOMINA ŠI PRODUKCIJA?
SUSISIEKITE SU MUMIS!

APIE PRODUKTĄ
SUDĖTIS IR MAISTINĖ VERTĖ

Spanguolių uogose esantys fenoliniai junginiai stiprina kapiliarų sieneles, didina kitų kraujagyslių elastingumą, mažina uždegimų procesus bei aterosklerozę. Uogose esanti biologiškai aktyvi medžiaga betainas padeda mažinti cholesterolį. Spanguolėse esantis kvarcetinas, rutinas bei kiti flavanoidai veikia kaip antioksidantai, todėl šias uogas patariama valgyti ir patiriantiems stresą, nes dėl jo sutrinka natūrali antioksidantų gamyba žmogaus organizme. Šios uogos puikiai tinka skaninti įvairius patiekalus, nedidinant jų energetinės vertės. Džiovintose spanguolėse yra daug gliukozės ir fruktozės, todėl jos gerai malšina alkį.

Juodasis šokoladas spartina kraujo cirkuliaciją, sumažina onkologinių ligų tikimybę, be to, juodojo šokolado pupelėse randama antioksidantų, stabdančių odos senėjimo procesą. Ne paslaptis ir tai,  jog Oksfordo universiteto mokslininkai atskleidė šokolado galią stiprinti individo atmintį, bei kovoti prieš nemigą.

Spanguolės šokolade, tai gardus ir naudingas užkandis, puiki kitų skanėstų alternatyva.

Sudėtis: Juodasis šokoladas 50% (cukrus, trinta kakava, kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas), kvapioji medžiaga), spanguolės 49,5% ( spanguolės, cukrus, saulėgrąžų aliejus), gliukozės sirupas, stabiūlizatorius akacijų derva, palmių ir kokosų riebalai, glajinė medžiaga šelakas.

100 g produkto energinė vertė: 442 kcal / 1836 kJ.

Riebalų –16 g.

-iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 9,6 g

Angliavandenių – 69 g.

-iš kurių cukrų – 60 g

Baltymų – 2,9 g.

Druska – 0,01 g